جریان جدید ادبیات | قسمت چهارم

اگر مروری بر تاریخ کشور عزیزمان ایران داشته باشیم، بی‌گمان به نام شعرا و نویسندگان بزرگی برمی‌خوریم که افتخارآفرینان بی‌همتایی در عرصه‌ی فرهنگ‌ و هنر برای کشورمان بوده‌اند. فارغ از اسامی و شخصیت‌ها، ادبیات همیشه در عمیق‌ترین لایه‌های فرهنگی و اجتماعی ما ایرانیان حضور داشته و این حقیقت برای هیچ عقل سلیمی قابل‌انکار نیست.
اکنون قصد داریم با احترام کامل به تمام عزیزان فعال در این حوزه و جریان‌های موجود در آن، جریان جدیدی خلق کرده و به آن هویت دهیم. جریانی که قصد دارد با استفاده از پتانسیل موجود در دنیای مجازی و همچنین «تلفیق ادبیات و محتوای دیداری و شنیداری» جذابیت بیشتری برای مخاطب ایجاد کرده و راهی نو برای «انتقال مفاهیم» بیابد.
در این جریان، «قرار نیست» متن از «ساختار ادبی» خود خارج شده و نقشی مانند فیلم‌نامه یا نمایشنامه بازی کند؛ بلکه نوشتار، «خودِ اثر» است و مخاطب هم مستقیماً «متن» را می‌خواند. درواقع با تولید «اثری چندرسانه‌ای» که بخش اصلی آن «ادبیات» باشد، می‌توان به «ساختاری جدید» رسید؛ «تولید آثاری با این ساختار» از سوی «هنرمندان و گروه‌های هنری» مختلف، اولین چیزی است که «جریان جدید در ادبیات فارسی» برای «هویت پیدا کردن» به آن نیازمند است.

نکته: برای خلق طرح گرافیکی این پست، به دلیل مرتبط بودن مفاهیم، از یک طرح رایگان موجود در اینترنت نمونه‌برداری شده است.

اشتراک گذاری پست

بازخوردتان را ثبت کنید

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.